Увага Аварійна ситуація

14 жовтня
Шановні абоненти, сьогодні 14.10.2020 о 7:00 у нас сталася аварійна ситуація на нашому центральному вузлі у зв'язку з чим у багатьох наших користувачів спостерігалися протягом дня проблеми з доступом до деяких наших ресурсів у тому числі й до мережі інтернет.
Ми намагалися усунути несправності в найкоротші терміни, але масштаби аварії були дуже великими. В наслідок аварії РЕС⚡️: Аварійне відключення лінії 10(6) кВ Ячейка-22, з 05:05 по 07:14, поки з незрозумілих для нас причин після включення живлення, вийшла з ладу більша частина обладнання нашого центрального вузла, яке ми були змушені повністю замінити, але на це був потрібен час.
З цієї ж причини ми не могли тривалий час нормально комунікувати з Вами через наші корпоративні ресурси та call-центр. Робота мережі повністю відновлена 14.10.2020 о 15-30. Нам дуже шкода, що таке сталося. На жаль, від цього не застрахований жоден оператор.Приносимо вибачення за незручності та надамо компенсацію усім, хто зазнав складнощів, які повязані з тимчасовим збоєм.
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram Задавайте питання в Viber