Програма «Включи себе 1-го»

   Несподівано настало перше число нового місяця, а Ви не встигли оплатити Інтернет?

   Тепер першого числа несплаченого місяця Ви можете скористатися програмою «Включи себе 1-го», і Ваш Інтернет-пакет продовжується ще на 5 п'ять днів, щоб Ви змогли поповнити свій особовий рахунок і користуватися послугою Інтернету безперервно!

Докладніше :

   Ви можете через наш сайт rubintele.com увійти в свій обліковий запис і активувати програму «Включи себе 1-го».

   Для входу в обліковий запис необхідно зайти в розділ Абонентам і вибрати рядок Особистий кабінет інтернет.

   Наберіть у відповідних полях свій логін і пароль

   Перевірити стан свого рахунку.

   Якщо у Вас на рахунку «-мінус-» або сума, недостатня для оплати місяці, а  Ви хочете продовжувати користуватися послугою Інтернет безперервно і готові здійснити оплату за місяць, що почався, то:

   Вам потрібно в свого облікового запису в рядку кредит ввести суму рівну вартості Вашого тарифного плану, і натиснути на кнопку встановити кредит. Доступ в інтернет протягом 5-ти(п'яти) перших днів почався місяця буде продовжений.

   Активуючи програму «Включи себе 1-го», Ви підтверджуєте своє рішення продовжувати користуватися послугою Інтернет та здійснити оплату пакета протягом 5 (п'яти) днів у цьому місяці.

   Скористатися програмою «Включи себе 1-го», можливо тільки один раз протягом місяця, у разі якщо Ви скористалися програмою «Включи себе 1-го», і не поповнив свій особовий рахунок протягом 5-ти (п'яти)днів Ваш аккаунт буде заблокований. Повторно скористатися програмою «Включи себе 1-го», після блокування аккаунту буде можливо після закінчення 3-х місяців з дня блокування.

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram Задавайте питання в Viber