Чат Comfort

Скачайте программу http://192.168.100.100/commfort/

Адрес сервера - cfc.rubinplus.net

CommFort — клієнт-серверна програма, призначена для комунікацій в домашній або корпоративної мережі.
Текстова зв'язок

CommFort поєднує в собі все, що необхідно для текстової зв'язку між користувачами: спілкування в каналах, обмін повідомленнями, анімовані смайли, дошку оголошень. При цьому вся текстова інформація передається в кодуванні Unicode.
Обмін зображеннями

CommFort дозволяє швидко, зручно і ефективно обмінюватися зображеннями. Вставляються в загальний, приватний канали або в повідомлення зображення автоматично стискаються для забезпечення максимальної зручності при мінімальному навантаженні на мережу.
Передача файлів

CommFort дозволяє обмінюватися файлами і папками з максимально можливою швидкістю і зручністю. Просто перетягніть мишкою необхідні файли або папки на зображення користувача в списку — і почнеться передача. Просунуті механізми буферизації дозволять максимально ефективно використовувати ресурси мережі з пропускною здатністю від 32 Кб/с до 1000 Мб/с. Система докачки дозволить завершити передачу файлів навіть у випадку обриву зв'язку між користувачами на час до 5 хвилин.
Аудіо - та відеозв'язок

CommFort дозволяє не тільки робити аудіо - і відеодзвінки між співрозмовниками, але і влаштовувати відеоконференції з підтримкою до 32 учасників. При цьому дані передаються між клієнтами безпосередньо, минаючи сервер, тим самим досягається економія ресурсів мережі. А оптимізація під умови високошвидкісних мереж дозволила добитися високої якості зображення і звуку при мінімальних тимчасових затримках.

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram Задавайте питання в Viber