ОПТИЧНЕ ВОЛОКНО В КОЖЕН ДІМ

Акція! Оплати перші 5 місяців користування пакетом "Оптимальний" і скористайся можливістю підключити швидкісний інтернет всього за 1 грн.

Тарифи інтернет приватний будинок

Старт
Доступний кожному
інтернет  35 Мб/сек
Промо IPTV*
Всього 160 грн/мес
Оптимальний
Найкраща ціна
інтернет  100 Мб/сек 
Промо IPTV*
Всього 230 грн/мес
 Профі 
Висока швидкість
інтернет  200 Мб/сек 
Промо IPTV*
Всього 280 грн/мес
* - доступні до перегляду на комп'ютері, планшеті, смартфоні, телевізорі Smart TV, та звичайному телевізорі за допомогою приставки IPTV.

 

 Підключення приватних будинків до своїх волоконно-оптичних ліній, використовуючи технологію GEPON — це персональний оптичний канал з високою пропускною здатністю. На сьогоднішній день GEPON — найпрогресивніша і перспективна технологія доступу в інтернет для мереж FTTH (волокно в кожен будинок), здатна забезпечити стрімко зростаючі потреби в швидкості обміну інформацією..

 Підключення за технологією GEPON відкриває широкі можливості для абонентів на роки вперед, дозволяючи передавати цифрові телевізійні канали, HD-контент (телебачення високої чіткості) та інші сучасні сервіси по одному каналу зв'язку. Новий стандарт швидкостей за технологією GEPON дозволить постійно поповнювати пакет послуг, що надаються: відеоспостереження, віддалений доступ, охоронно-пожежна сигналізація. Ще одна особливість GEPON полягає в тому, що вона не залежить від основної системи електропостачання.

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram Задавайте питання в Viber