Skype пояснив збій у роботі технічними неполадками

23 сентября

   Сервіс текстових та відеоповідомлень Skype, що раптово припинив роботу учора вранці по всьому світу, пояснив причину несправності технічними неполадками.

   Як повідомила компанія, технічному відділу вдалося знайти проблему в роботі месенджера, і зараз ведуться роботи з відновлення сервісу.

   Ми працюємо над тим, щоб вирішити проблему, яка перешкоджає входу певних користувачів у сервіс Skype», - йдеться у повідомленні технічного відділу Skype.

   Як уточнили в компанії, неполадки в роботі сервісу почалися в понеділок вранці, і відбиваються на роботі месенджера по всьому світу.

   Користувачі можуть бути відключені від мережі, і не бачити свій статус», - уточнили в компанії.

   Крім того, «користувачі відчувають проблеми при спробі зайти у свій обліковий запис Skype», - наголошується у повідомленні в блозі Skype. Ті, кому це вдається, не можуть здійснювати дзвінки, оскільки всі користувачі у контакт-листі відображаються як «Не в мережі», навіть якщо це не так. Повідомлення в Skype також не завжди доходять до адресатів, однак збій їх доставки спостерігається у невеликої кількості користувачів.

   Нагадуємо, що в червні компанія Microsoft випустила веб-версію Skype, що дозволяє користуватися програмою, не завантажуючи її на пристрій. Версія дозволяє обмінюватися повідомленнями, а також здійснювати голосові і відеодзвінки.


Media Sapiens

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram Задавайте питання в Viber