Перегляд IPTV на Ipad і Iphone

1. Відкрийте програму App Store на вашому пристрої і виберіть розділ Пошук. У пошуковому рядку вкажіть Peers.TV і натисніть кнопку «Search». Після успішної установки відкрийте програму Peers.TV.

Peers TV

2.Для коректної роботи програми переконайтеся, що у вас додаток автоматично визначило провайдера і вказано РубінТелеКом. Для цього перейдіть в розділ «Налаштування».

Peers.TV

3. В розділі «ОТТ ТЕЛЕБАЧЕННЯ» у вас повинен бути провайдер РубінТелеКом. Також додатково можлива присутність плейлиста від Peers.TV, який розробники програми надають в ознайомлювальних цілях.

4. Якщо у вас додаток автоматично не визначив провайдера або визначило невірно, то потрібно в ручному режимі додати плейлист. В розділі «ОТТ ТЕЛЕБАЧЕННЯ» натисніть «Додати». Вкажіть в поле «Назву плейлиста» назва плейлиста, а в поле «Адреса плейлиста» посилання на плейлист http://smart.rubinplus.tv/tools/playlist.php . Після введення даних натисніть кнопку «Зберегти».

Peers.TV

5. Перейдіть на головний екран додаток. У вас буде доступний список каналів згідно вашого тарифного плану. Додатково у вас можуть бути присутніми сторонні канали, які надаються розробниками додатки для ознайомлювальних цілей. Компанія РубінТелеКом не несе відповідальність за список каналів надаються від розробників додатка.

Peers.TV

6. Виберіть цікавий для вас канал.

Peers.TV

7. Виберіть передачу яка на момент перегляду «В ефірі»

Peers.TV

8. Приємного перегляду!

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram Задавайте питання в Viber